Χωρίς κατηγορία

Καλωσόρισμα!

Αγαπητέ επισκέπτη,

Αν βρέθηκες στην ιστοσελίδα μας αναζητώντας πληροφορίες για την εκμάθηση της ισπανικής γλώσσας, τότε είσαι στο σωστό μέρος!

Είμαστε η Μαρία και η Ήρα, δύο απόφοιτες του Τμήματος Ισπανικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών. Το 2020 αποφασίσαμε να φτιάξουμε το site «Españamanta» με σκοπό να μοιραζόμαστε πληροφορίες, νέα, ενημερώσεις, χρήσιμα tips και απόψεις πάνω στην εκπαίδευση της Ισπανικής ως ξένης γλώσσας. Το υλικό που παρουσιάζεται στα άρθρα μας βασίζεται στην πολυετή εμπειρία μας ως καθηγήτριες ισπανικών, αλλά και στην έρευνα που κάνουμε και οι δύο καθημερινά πάνω σε θέματα που αφορούν την ισπανική γλώσσα και τη διδασκαλία της.

Αν επισκέφθηκες το παρόν site ως μαθητής, θα χαρούμε πολύ να πορευτούμε δίπλα σου σε αυτόν τον μακρύ δρόμο εκμάθησης, παρέχοντας την όποια καθοδήγηση χρειαστείς.

Αν μας επισκέφθηκες ως καθηγητής ισπανικών, θα χαρούμε ιδιαίτερα να ανταλλάξουμε μαζί σου απόψεις σχετικά με τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε όλοι καθημερινά στον αγώνα της επίτευξης της καλύτερης δυνατής διδασκαλίας.

Αν, πάλι, μας επισκέφθηκες απλά επειδή αγαπάς την ισπανική και λατινοαμερικάνικη κουλτούρα και ενδιαφέρεσαι για τα άρθρα μας που σχετίζονται με το πολιτισμό και τις παραδόσεις των ισπανόφωνων χωρών, τότε θα χαρούμε διπλά να περάσουμε μαζί σου ποιοτικό χρόνο, μαθαίνοντας όλο και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό που όλοι αγαπάμε: τα ισπανικά!

Φιλικά,

Η συντακτική ομάδα του site «Españamanta»!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s